Krøj Marott Brandt

Stilbilledefotograf, Writer, Filmfotograf

Om Krøj


Krøj er en selvlært fotograf, og blev medlem af triple production d. 30/10 2020 efter et tæt samarbejde med Mathias, da han ledte efter samarbejdspartnerer til selskabet.Han brænder for at skabe billeder, der rykker noget inde i tilskueren, og får dem til at føle og relaterer til billedet, fremfor bare at se det. Krøj har altid en positiv attitude til livet og er derfor et godt match til selskabet. Han ser motiver på en anden måde end de fleste, hvilket giver en unik og fænomenal cinematisk oplevelse. 


"Jeg tænker visuelt og ser verden i form af fotografier. For mig handler det om at se det symfoniske aspekt ved verden og fortæller dens historie på en poetisk vis"

Erfaringer og Kompetencer

For Krøj er kunsten i føresædet. Han går gerne den mere besværlige vej for at få det bedste resultat, fordi mere arbejde, viser sig altid i det endelige resultat.

Krøj har brugt uendelige mængder af tid på at studerer de store fotografer. Han lærer fra fotobøger og implementerer det i sit eget portfolio, således at han kan forbedre måden at fortælle en historie igennem sine fotografier.

Krøj er ikke bange for at prøve noget nyt og tænke ud af boksen, hvilket gør ham meget fleksibel på sæt og af sæt.