Om Mathias


Mathias er en ung selvlært filmskaber, med flere års erfaring med kameraer og computere. Han elsker at se et projekt gå fra ide til færdigt produkt, og nyder alle trin i mellem.Hans største glæde ligger i klipperummet, men elsker også at være ude på filmpladsen, og være "Hands on" med omgivelserne.

Mathias elsker film og har altid elsket dem, han elsker at lede efter de mindste detaljer, både i klipningen, filmfotografien, historien og temaet, hvilket også hjælper ham med at kunne se hvis der er noget galt med hans egne projekter.


"Jeg elsker film, hvis man spørger mine forældre er jeg sikker på at de vil sige at det jeg har brugt mest tid på er at se Film og TV-serier. Selv inden jeg vidste hvad jeg ville, elskede jeg at se film, og da jeg prøvede at lave mit første filmprojekt blev jeg bare fanget med det samme, og har nu bare kørt den passion vidre."

Erfaringer og Kompetencer

Mathias er med på stortset alt for at få det perfekte skud, han elsker naturen, og kan stortset altid finde en måde at få det skud som han vil have.

Mathias har tegnet siden han var helt lille og elsker kunst der er energi i, hvilket afspejler sig i hans videoer.

Mathias kender godt til

IT-Hardware og ved virkelig hvad der er en god PC, derfor arbejder han og holdet på Windows-PC'er,

bygget eller forslået af ham.